Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Συνεχίζουν τον αγώνα τους μετά την τραγωδία των Τεμπών - Σύσκεψη χθες από Φορείς, Σωματεία και μέλη στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας

Έτοιμοι να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους για να δουν κάτι να αλλάζει στη χώρα, μέσω των αγώνων τους, μετά την πολύνεκρη τραγωδία στο σιδηροδρομικό ατύχημα των Τεμπών, εξέφρασαν χθες φορείς, Σωματεία και μέλη του Εργατικού Κέντρου Λαμίας, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων.
Εκπρόσωποι φοιτητών και μαθητών, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι κ.α., εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη μέχρι τώρα συμμετοχή στις δύο κινητοποιήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στη φθιωτική πρωτεύουσα, συμπληρώνοντας πως η προσπάθειά τους πρέπει να ενταθεί.
Όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά, τα 3000 άτομα που διαδήλωσαν την
Τετάρτη (8/3) στη Λαμία, πρέπει να αποδειχθούν
λίγα στις επόμενες ενέργειές τους, όπως λίγα αποδείχθηκαν τα 2000 άτομα
της περασμένης Παρασκευής.

 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας στο φύλλο της Παρασκευής 10 Μαρτίου 2023.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων