Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Τρείς Λαμιώτισσες υπέκυψαν στον κορωνοιό μέσα στο Σαββατοκύριακο !

Θερίζει κυριολεκτικά ο κορωνοιός στη Λαμία και σε ολόκληρο το νομό Φθιώτιδας διεκδικώντας καθημερινά τις ζωές συμπολιτών μας που εχουν νοσήσει και δίνουν μάχη στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου . Πέντε  ακόμη συνανθρωποί μας εφυγαν απο τη ζωή τις δύο τελευταίες ημέρες   χτυπημένοι απο τον φονικό ιό . Σε ηλικία 72 ετών εφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου απο τη ζωή ο Θανάσης Θεοδωρόπουλος , που τις τελευταίες ημέρες εδινε πραγματική μάχη στην Εντατική . Εργάστηκε για πολλά χρόνια στον ΟΣΕ, φθάνοντας σε διευθυντικές θέσεις του Οργανισμού , ενω τα τελευταία χρόνια διατηρούσε τουριστικό γραφείο στη Λαμία .  Τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/5) άφησε την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ Covid, σε ηλικία μόλις 47 ετών ο γνωστός συμπολίτης μας  Νίκος Παπαγεωργίου, που διατηρούσε για χρόνια κατάστημα εστίασης σε κεντρικό σημείο της Λαμίας .Και οι δύο είχαν διασωληνωθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας covid του Νοσοκομείου Λαμίας και για αρκετές ημέρες έδιναν τη δική τους σκληρή μάχη με τον ιό.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο είχαμε τις απώλειες δύο γυναικών από τη Λαμία μιας  66χρονης  που τις τελευταίες ημέρες στα τέστ που εκανε είχαν βγεί αρνητικά, μιας 60χρονης , ενώ σήμερα το πρωί εχασε τη μάχη μια ακόμη γυναίκα 79 ετών που είχε νοσήσει απο τον κορωνοιό και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας .

    

Απόψεις

Άρθρο του Χρήστου Αλεξανδρή Στην Κορνουάλη οι πλουσιότεροι και ισχυρότεροι επανασχεδίασαν το μέλλον του κόσμου. Για να συμβεί αυτό μεσολάβησαν συνταρακτικά γεγονότα...
randomness