Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ !!! ΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ !!!

 

Του Δημήτρη Γ. Μπράνη

Σχολικού Συμβούλου

Νομικού - Δημοσιογράφου

 

[Επόμενος στόχος – επόμενος στόχος για την κατάκτηση του διαστήματος - είναι η κατάκτηση του: «ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ». Η κατάκτηση του Πλανήτη: «ΑΡΗ»].

 

Ι. ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ !!!

Την 20η Ιουλίου 1969 των αιώνων το όνειρο γίνεται πραγματικότητα !!!

Ο άνθρωπος πάντα ονειρευόταν να κατακτήσει τα άστρα, το διάστημα. Να δει επί τόπου τη μορφή και το σχήμα ενός άλλου Πλανήτη ή ενός δορυφόρου.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: Πρώτος με διαστημόπλοιο: «πέταξε» στο διάστημα Ρώσος Αστροναύτης. Ήταν το πρώτο εγχείρημα του ανθρώπου για την κατάκτηση του διαστήματος.

Το διαστημόπλοιο, που επέβαινε ο Ρώσος Αστροναύτης κατακορύφως απογειώθηκε και κατακορύφως προσγειώθηκε.

 

Απογειώθηκε και προσγειώθηκε κατά την έννοια του νήματος της στάθμης. Ευθύγραμμη ήταν η άνοδος και ευθύγραμμη ήταν και η κάθοδος του Διαστημόπλοιου.

 

ΙΙ. Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ !!!

Το έτος: 1969 είναι το έτος το υπεριστορικό !!! Είναι το έτος κατάκτησης της Σελήνης, του φυσικού δορυφόρου της Γης.

Στις 20 Ιουλίου 1969 ο φυσικός δορυφόρος της Γης κατακτάται !!! Η τιμή και η δόξα της κατάκτησης  της Σελήνης ανήκει στις ΗΠΑ !!! Κατ’ επέκταση δε σε ολόκληρη την Ανθρωπότητα !!!

Τρεις Αμερικανοί Αστροναύτες: Ο Άρμστρονγκ, ο Ώλντριν, και ο Κόλλινς επιβαίνουν στο Διαστημόπλοιο: «ΑΠΟΛΛΩΝ 11» και πηγαίνουν να κατακτήσουν τη Σελήνη, το φυσικό δορυφόρο της Γης.

Η Ανθρωπότητα ολόκληρη παρακολουθεί με περισσή την αγωνία το πρωτοφανές εγχείρημα !!! Διερωτάται και εύλογα: Θα στεφθεί, άραγε, το εγχείρημα με απόλυτη επιτυχία; Θα φθάσει σώο το Διαστημόπλοιο στη Σελήνη και θα επιστρέψει σώο; στη Γη; Θα πατήσουν οι πόδες των Αμερικανών Αστροναυτών το έδαφος της Σελήνης;

Την διακατέχει πρωτοφανής αγωνία. Κρατάει την αναπνοή της. Αναμένει με πρωτοφανές ενδιαφέρον και πρωτοφανή αγωνία το αποτέλεσμα. Και δέεται και προσεύχεται στον Ύψιστο και Παντοδύναμο Θεό για να στεφθεί το πρωτοφανές εγχείρημα με απόλυτη επιτυχία !!!

 

ΙΙΙ. ΦΘΑΝΕΙ ΑΙΣΙΩΣ ΕΓΓΥΣ ΤΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ !!!

Το Διαστημόπλοιο: «ΑΠΟΛΛΩΝ 11» φθάνει αισίως εγγύς του δορυφόρου της Γης !!! Της Σελήνης !!!

Οι δυο εκ των τριών Αστροναυτών: Ο Άρμστρονγκ και ο Ώλντριν επιβιβάζονται στη Σεληνάκατο και αποβιβάζονται στη Σελήνη !!! Οι πόδες τους πάτησαν ήδη στο έδαφός της. Το σεληνιακό έδαφος. Το παρθένο έως τότε.

Είναι οι κατακτητές της Σελήνης !!! Οι νικητές !!! Οι θριαμβευτές !!! Νίκησαν την έλξη της Γης. Υπερέβησαν το Νόμο της βαρύτητας. Και έγιναν δυο φορές νικητές !!! Δυο φορές θριαμβευτές. Το όνειρο των αιώνων έγινε πραγματικότητα. Έλαβε σάρκα και οστά. Η οικουμένη όλη έζησε στιγμές υπεριστορικές !!! Στιγμές μοναδικές κι’ ανεπανάληπτες !!!

 

IV. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

Α΄. Η Σελήνη δεν έχει την έλξη, την βαρύτητα της Γης. Της Σελήνης η έλξη, η βαρύτητα είναι μικρότερη απ’ αυτή της Γης κατά ποσοστό 30%. π.χ. εάν το σώμα ενός ανθρώπου επάνω στη Γη είναι 80 κιλά, επάνω στη Σελήνη θα γίνει μικρότερο. Θα γίνει 56 κιλά. 30 Χ 80 = 24. 80-24 = 56.

Β΄. Το βάρος των δυο Αστροναυτών – Κατακτητών της Σελήνης μειώθηκε κατά 30%. Γι’ αυτό το βάδισμά τους επί της Σελήνης ήταν πολύ διαφορετικό απ’ αυτό το επί της Γης.

Γ΄. Το βάδισμά τους επί της Σελήνης είχε πολλή ομοιότητα με το πέταγμα των πτηνών.

Δ΄. Η Σελήνη, καθώς απέδειξαν οι έρευνες δεν έχει ούτε ίχνος ζωής. Μόνο λίγο νερό έχει και τίποτα άλλο. Είναι αφιλόξενη.

Σχόλιο. Η Γη είναι ο ιδανικός Πλανήτης !!! Ο Παραδεισένιος Πλανήτης !!! Ο υπερευλογημένος Πλανήτης.

 

V. ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

Οι Αστροναύτες είδαν από το διάστημα, ότι το Σχήμα της Γης δεν είναι, όπως το παριστάνουν και το περιγράφουν τα βιβλία. Δεν είναι στρογγυλό με πεπιεσμένους τους πόλους.

Είδαν τη Γη να ομοιάζει με το σχήμα του αχλαδιού. Να είναι δηλ. όπως είναι το αχλάδι.

ΕΡΩΤΗΜΑ. Άραγε, ποιο είναι το σωστό, το ορθό; Το αληθινό; Αυτό που περιγράφουν τα βιβλία ή αυτό, που είδαν οι Αστροναύτες – Κατακτητές της Σελήνης; Το σχήμα της Γης είναι στρογγυλό με πεπιεσμένους τους πόλους ή είναι, όπως είναι το αχλάδι; Έχει δηλ. το σχήμα του αχλαδιού;

 

VΙ. ΑΦΗΣΑΝ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Οι Νικητές Αστροναύτες άφησαν εκεί, που πάτησαν οι πόδες τους, στη Σελήνη, ένα ΣΗΜΕΙΩΜΑ !!!

Στο: ΣΗΜΕΙΩΜΑ αυτό έγραψαν τα εξής !!!

«Στις 20 Ιουλίου 1969 άνθρωποι από τον Πλανήτη Γη ήρθαν εδώ, στη Σελήνη, το φυσικό δορυφόρο της Γης !!!

Με την ευλογία και τη δύναμη του Υψίστου και Μεγαλοδύναμου Θεού το όνειρο των αιώνων έγινε πράξη !!! Έλαβε σάρκα και οστά !!!

Εκφράζουμε την άπειρη ευγνωμοσύνη μας, που ο Ουράνιος Βασιλεύς μας έδωσε την ευλογία του και τη δύναμή του και ήρθαμε εδώ !!!

Το γεγονός αυτό είναι ένα πολυϊστορικό γεγονός !!!

Η Παγκόσμια Ιστορία θα το καταγράψει ως το γεγονός το πολυϊστορικό !!!

Το σημείωμα αυτό το γράψαμε και για έναν άλλον λόγο ! Αν συμβεί ποτέ και έρθουν εδώ άνθρωποι και από έναν άλλον Πλανήτη – αν, το επαναλαμβάνουμε – θα δουν, ότι τη Σελήνη πρώτοι την κατέκτησαν άνθρωποι από τον Πλανήτη Γη !!!». 

 

ΟΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΕΣ

Άρμστρονγκ

Ώλντριν

Κόλλινς

Άνθρωποι της Γης !!!

Πολίτες των Η.Π.Α. !!!

 

VΙΙ. ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΩΟΙ !!!

Οι τρεις Αστροναύτες, οι Κατακτητές της Σελήνης, οι νικητές, οι θριαμβευτές οι: Άρμστρονγκ,  Ώλντριν και Κόλλινς επέστρεψαν με το Διαστημόπλοιο: «ΑΠΟΛΛΩΝ 11» σώοι, με το οποίο πήγαν στη Σελήνη, στη Γη !!!

Επέστρεψαν σώοι και κατάφορτοι από μια ξεχωριστή γνώση και εμπειρία !!! Από τη γνώση και την εμπειρία του δορυφόρου της Γης.

Έτυχαν πάνδημης και θερμότατης υποδοχής !!! Τους: «εγένετο» υποδοχή ηρώων και κάτι παραπάνω, διότι αναδείχθηκαν ήρωες έξω από τη Γη, στο διάστημα !!!

Πήραν δε και έφεραν μαζί τους διάφορα πετρώματα της Σελήνης προς βαθύτερη διερεύνηση και εξέταση του δορυφόρου.

 

VΙΙΙ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!

Ο άνθρωπος πάντα θα φιλοσοφεί και πάντα θα φιλοδοξεί. Πόθος του βαθύτερος είναι να διεισδύει στα ενδότερα του Σύμπαντος. Του προκαλεί δέος και θαυμασμό !!!

Πάντα, όμως, το Σύμπαν θα μένει: «ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ !!!». Πάντα θα είναι το απέραντο και μυστηριώδες Σύμπαν !!!

    

 

Απόψεις

Σε μια εποχή κατά την οποία η ζωή του ανθρώπου συντρίβεται και θυσιάζεται στον βωμό της υλικής ευδαιμονίας,της τεχνοκρατίας, του στείρου ωφελιμισμού και του άγονου...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness