Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ημέρα εξελίξεων για Μπαπέ και Κριστάνο Ρονάλντο

 Ημέρα Κιλιάν Μπαπέ η σημερινή, σύμφωνα με τα κορυφαία ΜΜΕ σε Ισπανία και Γαλλία.

 Η Παρί ΣΖ, σύμφωνα με την As, δεν έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση 170 εκατομμυρίων ευρώ συν 10 εκατ. ευρώ μόνους, που έκανε χθες η Ρεάλ Μαδρίτης, «προσπαθώντας την αλλαγή της κατεύθυνσης του Κριστιάνο Ρονάλντο από το Μάντσεστερ για την Σίτι στο Παρίσι», ο Μπάπε φαίνεται να έχει βρει ήδη σπίτι στην ισπανική πρωτεύουσα, ενώ και η Marca υποστηρίζει ότι οι Μαδριλένοι προετοιμάζουν την παρουσίασή του, για 9, 10 ή 11 Σεπτεμβρίου, μετά τους αγώνες των εθνικών ομάδων.

 «Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση από την Παρί ΣΖ στην τελική της πρόταση για τον Μπαπέ (170+10). Αυτό επιβεβαιώθηκε από μια κορυφαία πηγή του συλλόγου, το πρωί της Παρασκευής», αναφέρει η ιστοσελίδα της AS. 
 «Δίνουν σιωπή για απάντηση, αλλά είναι πιθανό ότι όλα θα ξετυλιχτούν σύντομα». 
 Η εκτίμηση είναι ότι η Παρί ΣΖ έχει στρατηγική, η οποία είναι να μην απαντήσει στην πρόταση μέχρι να έχει τον αντικαταστάτη το Μπαπέ. 
 Ο Ρονάλντο «πολύ κοντά στην Μάντσεστερ Σίτι», αλλά άτομο απόλυτης εμπιστοσύνης του, το οποίο έχει τρέχει υποθέσεις του CR7 για χρόνια, είπε ότι αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο, «για να αλλάξει το πεπρωμένο του Κριστιάνο τις επόμενες ώρες».

 Ο Μπαπέ φέρεται να έχει βρει  σπίτι στη Μαδρίτη, πολύ κοντά σε εκείνο που έμενε ο Σέρχιο Ράμος πριν πάει στην Παρί ΣΖ.

 Η παρουσίασή του δεν γίνει -εκτός απροόπτου στο Bernabéu, λόγω των έργων. Αν και δεν αποκλείεται, είναι περίπλοκο. Μάλιστα στις 8 Σεπτεμβρίου τοποθετούν το χορτάρι στο γήπεδο για τη μονομαχία με τη Θέλτα, οπότε φαίνεται δύσκολο να γίνει οποιαδήποτε πράξη στο χορτάρι πριν από τον αγώνα.

 Η άλλη επιλογή είναι το Βαλντεμπέμπας, κοντά στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης, σε έναν ανοιχτό χώρο, όπως αναφέρει η Marca. 

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

 

 

    

randomness