Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μαρτίνς: "Δεν θα παραιτηθώ ποτέ από τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσω να δίνω την ψυχή μου"

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα τόνισε πως δεν θα παραιτηθεί ποτέ από τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα και αποκλείστηκε από τον β' προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου μετά το μέλλον του αγώνα ρωτήθηκε για το μέλλον του και απάντησε πως στο λεξιλόγιό του δεν υπάρχει η λέξη παραίτηση, ειδικά για τον Ολυμπιακό.

"Στο λεξιλόγιο μου δεν υπάρχει παραίτηση για ποτέ και τίποτα στη ζωή μου. Ποτέ δεν έχω παραιτηθεί, ειδικά από τον Ολυμπιακό Πάντα θα συνεχίζω να δίνω όλη μου την ψυχή και την δύναμή μου στον Ολυμπιακό. Ποτέ δεν ξέρω την λέξη παραίτηση" απάντησε ο ίδιος.

Μάλιστα, τόνισε δεν θα σταματάει να πιστεύει στην ομάδα του: "Νιώθω ικανός, δυνατός, δεν θα σταματήσω ποτέ να πιστεύω στην ομάδα, στους παίκτες. Ξέρω ότι περνάω μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία του Ολυμπιακού και πιστεύω στον εαυτό μου ότι μπορώ να ξεπεράσω τα προβλήματα. Ποτέ δεν θα σταματήσω να πιστεύω στην ομάδα".

 
Όσον αφορά στο παιχνίδι τόνισε: "Σήμερα ξεκινήσαμε καλά, δεχθήκαμε γρήγορο γκολ και προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Κακό το β' μέρος από εμάς, η Μακάμπι είναι δυνατή ομάδα, μάς το έδειξε και στα δύο παιχνίδια. Μας ανάγκασε να παίξουμε πιο πίσω πάλι. Έχουμε δει τι έφταιξε, στο α' μέρος μπήκαμε δυνατά. Κατανοώ τη δυσκολία της κατάστασης, αναλαμβάνω την ευθύνη. Αύριο είναι η πρώτη μέρας της σκληρής δουλειάς, πρέπει να αλλάξει αυτή η κατάσταση γιατί έχουμε πολλούς στόχους μπροστά μας".
ΠΗΓΗ SPORT24.GR

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness