Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Για λαϊκισμό κατηγόρησε τον Αλ. Τσίπρα η Σ. Βούλτεψη, για τις δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Ι. Στουρνάρα

Για λαϊκισμό «που μόνο πλήγμα για την αξιοπιστία της χώρας στις διεθνείς αγορές επιδιώκει να προκαλέσει», κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή τις δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα.

Ειδικότερα, η κυβερνητική εκπρόσωπος δήλωσε πως ούτε η ενημέρωση που έλαβε από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ούτε οι σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), ούτε οι θετικές προσδοκίες από το επικείμενο νομοσχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια απέτρεψαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από τον συνήθη λαϊκισμό του.

 Σημείωσε, επιπλέον, ότι ο κ. Τσίπρας παραδέχτηκε πως όσα έλεγε για τις τράπεζες ήταν εκτός πραγματικότητας και πως τα 11,4 δισεκ. ευρώ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικού Συστήματος «δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς».

 «Και επομένως στην ουσία παραδέχθηκε ότι αυτό που παρουσίασε ως "πρόγραμμα" στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στον αέρα. Παρ´ολα αυτά, εξακολουθεί να καταθέτει τις ..."προτάσεις" του και να μην καταλαβαίνει ότι πέφτει συνεχώς σε όλο και πιο οδυνηρές αντιφάσεις» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.


(ΑΠΕ)


 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων