Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κατάθεση του δημοσιογράφου Δ. Βερύκιου στην προανακριτική για υπόθεση Ν. Παππά

Με ένταση ξεκίνησε η προανακριτική χθες, με την εισηγήτρια της μειοψηφίας Θεοδώρα Τζάκρη να καταγγέλλει νέα νόθευση των πρακτικών από το προεδρείο.
Σε έλεγχο των ηχητικών αρχείων των συνεδριάσεων της προανακριτικής επιτροπής, που διερευνά την υπόθεση Ν. Παππά, θα προβεί ομάδα βουλευτών – μελών της, μετά τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης για “αλλοίωση” των πρακτικών. Ενημερώνοντας σχετικά τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, ο πρόεδρος της προανακριτικής επιτροπής Στ. Κελέτσης είπε ότι μετά από πρότασή του, που έγινε ομόφωνα δεκτή, εκπρόσωποι από όλες τις παρατάξεις, θα ελέγξουν την πιστή απόδοση των πρακτικών των συνεδριάσεων. Επανέλαβε ότι δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από πλευράς του, και ότι οι όποιες μη καταγραφές, που καταγγέλλονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, σχετίζονται με αναφορές βουλευτών εκτός μικροφώνου και εκτός διαδικασίας.
Ο Δήμος Βερύκιος, πρώην μέλος του ΔΣ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, επί ιδιοκτησίας του Δ. Κοντομηνά, φέρεται στην κατάθεσή του να επιβεβαιώνει όλα όσα έχει δηλώσει κατά καιρούς και δημόσια. 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα μας στο φύλλο της Παρασκευής 28 Μαΐου.

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness