Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Βρυξέλλες: «Θετικό σήμα που δείχνει πρόοδο με εποικοδομητικό τρόπο»

Στις Βρυξέλλες βρίσκονται από σήμερα οι εκπρόσωποι της Ελλάδας στο Brussels Group, με σκοπό τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Στόχος είναι, όπως ανέφεραν διπλωματικές πηγές, η ωρίμανση των διαβουλεύσεων στο επίπεδο των εμπειρογνωμόνων, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τη συνέχισή τους σε πρώτη φάση στο πλαίσιο της Ομάδας Εργασίας του Eurogroup και σε δεύτερη φάση στο επίπεδο των υπουργών.

Κοινοτικοί παράγοντες χαρακτήρισαν τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες «θετικό σήμα που δείχνει πρόοδο με εποικοδομητικό τρόπο», σημειώνοντας εκ παραλλήλου ότι «απομένει πολλή δουλειά ακόμη».


(ΑΠΕ)


 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness