Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου της Etihad λόγω φωτιάς στις τουαλέτες
Σε αναγκαστική προσγείωση αναγκάστηκε να προχωρήσει πιλότος της Etihad τη Δευτέρα το βράδυ κατά τη διάρκεια της πτήσης απο τη Μελβούρνησ στο Abu Dhubi, όταν εντοπίστηκε φωτιά σε δύο τουαλέτες. Στο αεροσκάφος επέβαιναν και ορισμένοι Έλληνες καθ οδό προς την Αθήνα.
Μετά την εξονυχιστική εξέταση το αεροσκάφος με τους τρομοκρατημένους επιβάτες συνέχισε την πτήση του, δύο ώρες όμως πριν την προγραμματισμένη προσγείωση , και παρά τα δρακόντεια μέτρα, εντοπίστηκε και τρίτη φωτιά σε μια από τις πίσω τουαλέτες του αεροπλάνου.
Στενή παρακολούθηση των επιβατών που χρησιμοποιούσαν τις τουαλέτες, οδήγησε στο να κρατηθούν δώδεκα επιβάτες μεταξύ των οποίων τέσσερις Αυστραλοί οι οποίοι, αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι και τελικά μία εικοσάχρονη να είναι η πλέον ύποπτη και να κρατείται για περαιτέρω ανάκριση.
πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ