Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Η Ομογένεια του Βανκούβερ τηρεί τα έθιμα του Πάσχα

«Οι εθελόντριες της ελληνικής παροικίας του Βανκούβερ, με πρώτες και καλύτερες τις κυρίες της Φιλοπτώχου του Αγίου Γεωργίου Βανκούβερ, φρόντισαν κι εφέτος να μας ετοιμάσουν τα πατροπαράδοτα Πασχαλινά τσουρέκια και κουλουράκια”, σημειώνει η Χιώτισσα Σοφία Καρασούλη.

 

 

Η κουζίνα του Ελληνικού κοινοτικού Κέντρου μύρισε μαχλέπι και μαστίχα και οι χρυσοχέρες κυρίες, αλλά και οι κύριοι, της Ομογένειας, πάντα με μεράκι και καλή διάθεση, κράτησαν ζωντανά τα έθιμα και τις παραδόσεις της ιδιαίτερης πατρίδας, μεταλαμπαδεύοντας τα και στις νέες γενιές.
Πολλά από αυτά τα τσουρέκια θα διανεμηθούν μάλιστα σε τοπικά γηροκομεία, με την ευχή για Καλό Πάσχα.
Οι φωτογραφίες είναι της Lizette Pappas, προέδρου της Φιλοπτώχου.

Η Ομογένεια του Βανκούβερ τηρεί τα έθιμα του ΠάσχαΗ Ομογένεια του Βανκούβερ τηρεί τα έθιμα του ΠάσχαΗ Ομογένεια του Βανκούβερ τηρεί τα έθιμα του Πάσχα

ΠΗΓΗ ERTNEWS.GR

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness