Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Εξ... άρσεις!!! Εμφύλιος συνδικαλιστών στη ΛΑΡΚΟ!

@Οι κομμουνιστές...  κατέλαβαν τη ΛΑΡΚΟ!  Ναι καλά ακούσατε. Πρώτη δύναμη στις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων στη Λάρυμνα για νέα Διοίκηση αναδείχτηκε το ψηφοδέλτιο που υποστηρίζονταν από το ΚΚΕ. Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής  Ενότητας στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων θα έχει  4 έδρες, ενώ 3 έδρες πήρε η ΔΑΚΕ και 2 έδρες η διάσπαση της ΔΑΚΕ με το ψηφοδέλτιο ''Ενωτική Συνεργασία''. 

Αναμένονται ζυμώσεις για την συγκρότηση σε σώμα, αλλά οι πληροφορίες που μας έρχονται από τη Λάρυμνα λένε ότι μπορεί τα προβλήματα των εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ να είναι κοινά, ωστόσο το κλίμα ανάμεσα στις συνδικαλιστικές παρατάξεις μόνο ενωτικό δεν είναι. Αντίθετα όπως πληροφορούμαστε έχει ξεσπάσει ''συνδικαλιστικός εμφύλιος''. Και αυτό είναι εύκολο να το διακρίνει κανείς διαβάζοντας τις ανακοινώσεις που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο παραμονές των εκλογών. 

Διαβάζουμε για παράδειγμα στις ανακοινώσεις των συνδικαλιστικών παρατάξεων για ''ΔΑΚΕ 3'' και ''ΠΑΣΚΕ 2'', αλλά  και για έναν  πυρήνα συνδικαλιστών καθοδηγούμενος από την κυβέρνηση και τη διεύθυνση της ΛΑΡΚΟ''.

 

 

    

randomness