Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Το Δημοτικό Κέντρο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λαμιέων ανοίξε τις πόρτες του στον κόσμο!

Το Δημοτικό Κέντρο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λαμιέων ανοίξε τις πόρτες του στον κόσμο!
 
Η αρχή έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 με την επίσκεψη ομάδας νέων από Ελλάδα,Σερβία και Κροατία,στα πλαίσια της ανταλλαγής νέων  από το Erasmus+.
Οι νέοι,που φιλοξενούνται στις Ράχες , ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κυνοκομείου,φωτογραφήσαν τα σκυλάκια  και ενημερώθηκαν αναλυτικά από την νέα  κτηνίατρο Ελένη Κατσαρού  για τον τρόπο διαχείρισης και αντιμετώπισης του προβλήματος των αδέσποτων.
 
Οι επισκέπτες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και την υπόσχεση πως θα συμβάλουν με την κοινοποίηση των φωτογραφιών των ζώων στην υπεύθυνη υιοθεσία τους.
 ''Ολοι μαζί προσπαθούμε για ένα καλύτερο κόσμο και προσκαλούμε όποιον επιθυμεί να επισκεφτεί το χώρο και να προωθήσει το θέμα της υιοθεσίας να επικοινωνήσει με το Δήμο , ώστε να συμβάλουμε αποτελεσματικά στην ευζωία των ζώων και την μείωση των αδέσποτων'' τονίζει ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Στασινός . Σύμφωνα με τον κ. Στασινό  το Κέντρο Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Λαμιέων φιλοδοξεί να αποτελέσει πρότυπο για την διαχείριση των αδέσποτων στην χώρα μας!
Φωτογραφίες

    

Απόψεις

Τι σχέση μπορεί να έχει ο θάνατος ενός ρομά που έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Πέραμα με την ελληνογαλλική συμφωνία και την πιθανότητα να αναγκαστούμε να...