Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σήμερα στις 3μμ η κηδεία του - Εφυγε απο τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Υπάτης Γεώργιος Θ. Κουτρούμπας

Ενας ξεχωριστός Υπαταίος έφυγε από κοντά μας. Πρόκειται για τον πρώην Δήμαρχο  Γεώργιο Θ. Κουτρούμπα που υπηρέτησε για πολλά χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση , αφήνοντας σημαντικό εργο στον τόπο του . 
Γεννημένος στην Υπάτη, πάλεψε σκληρά αλλά νικηφόρα με τις διάφορες αντιξοότητες για να εξασφαλίσει σπουδές, εργασία, καριέρα, οικογένεια και ζηλευτη κοινωνική θέση.
Έλαβε μέρος στους δημοκρατικούς αγώνες της γενιάς του ως φοιτητής και στη συνέχεια ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα
Υπήρξε ενεργός και δραστήριος πολίτης προσφέροντας υπηρεσίες αρχικά ως μέλος των Συλλόγων Άγιου Ηρωδίωνα και Αινιάνων και στη συνέχεια ως Δήμαρχος της Υπάτης στην οποία επί των ημερών ανακηρύχθηκε ως μια από τις Μαρτυρικές Πόλεις της Ελλάδας
Αξιοσέβαστος Διευθυντής του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης (ΟΝΑ) του Δήμου Αθηναίων, διακρίθηκε για την κατάρτιση του , το ήθος του, την ακεραιοτητα του και την ευσυνειδησία του επιτελώντας παράλληλα με τη σύζυγό του Ευανθία και πλούσιο κοινωνικό έργο.
''Η χαρά του, η αγάπη του και η υπερηφάνεια του εκφραζόταν με κάθε τρόπο για τον μονάκριβο του γιο Θοδωρή ο οποίος τίμησε τόσο τους γονείς του όσο και την Υπάτη  μέσα από την λαμπρή πορεία του'' τονίζει η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Υπάτης ''Οι Αινιάνες '' Μαρία Λαινά .
''Ο Δήμαρχος, όπως όλοι τον προσφωνούσαν, ηταν απέριττος σχεδόν δωρικός, με καυστικό χιούμορ μα παράλληλα αγαπητός, προσιτός και ερωτευμένος πάντα με την πόλη που γεννήθηκε και στην οποία επέλεξε να ζήσει μόνιμα τα τελευταία του χρόνια.
Αυτή την αγάπη του για την πόλη μας θα την βλέπουμε σε μερικά από τα μνημεία με τα οποία την προικισε και διηγούνται την πανάρχαια ιστορία της. Καλό του ταξίδι'' σημειώνει η κ. Λαινά .
                                                                  
 Ο εκλιπών θα κηδευτεί στην Υπάτη αύριο Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 15.00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.
Παράκληση του γιου του Θεόδωρου Κουτρούμπα  προς όσους θα βρεθούν στον αποχαιρετισμό αντί στεφάνων να ενισχύσουν τα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδας.
 
Η Διεύθυνση και το προσωπικό του ''ΛΤ'' εκφράζουν τα θερμά τους συλληπητήρια στον γιό του εκλιπόντος και συνεργάτη της εφημερίδας Θεόδωρο Κουτρούμπα . 

    

 

randomness