Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Έγινε η αναπαράσταση για τη δολοφονία στις Φυλακές Δομοκού

Πραγματοποιήθηκε κανονικά τη Δευτέρα η αναπαράσταση της δολοφονίας  ενός 43χρόνου Έλληνα γνωστού βαρυποινίτη μέσα στο αρχειοφυλακείο του σωφρονιστικού καταστήματος Δομοκού τον περασμένο Φεβρουάριο.
Για την δολοφονία έχουν προφυλακιστεί ο καθ’ ομολογία δράστης, ένας 38χρονος Βουλγαρικής υπηκοότητας βαρυποινίτης  καθώς επίσης και ο μέχρι πρότινος 50χρονος Αρχιφύλακας των Φυλακών Δομοκού, για συνέργεια στη δολοφονία.
Οι δικαστικές αρχές επιχειρούν να ρίξουν φως στα κενά που υπάρχουν στις συνθήκες της δολοφονίας και εξετάζουν μάρτυρες που αρχικά είχαν μπει στο κάδρο όπως ο Αλκέτ Ριζάι, ο οποίος το πρωί της περασμένης Παρασκευής απαντούσε για περισσότερες από τρεις ώρες σε ερωτήσεις του Ανακριτή Λαμίας.

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.