Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γιώργος Κοτρωνιάς : "Τηλεοπτικό σήμα και στους επισκέπτες των λευκών περιοχών"

 
Με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης  Κ. Πιερρακάκη , ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κοτρωνιάς έθεσε εκ νέου το ζήτημα των λευκών περιοχών και της διαδικασίας αιτήσεων για παροχή τηλεοπτικού σήματος.
Ο κ. Κοτρωνιάς εχει  ασχοληθεί ιδιαίτερα με τις «λευκές περιοχές» του νομού Φθιώτιδας και στις 22-9-2020 στην συζήτηση του νομοσχεδίου για τον Κώδικα Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατά την ομιλία μου κατέθεσα στην ολομέλεια της Βουλής Πίνακα περιοχών χωρίς τηλεοπτικό σήμα, οι οποίες είχαν καταγραφεί σε συνεργασία με όλους τους Δημάρχους της Φθιώτιδας .
 
Ο βουλευτής ζήτησε να ενημερωθεί  για την διαδικασία και τα κριτήρια με τα οποία συντάχθηκε ο κατάλογος των Περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης καθώς επίσης και για ποιο λόγο στις ρυθμίσεις δεν συμπεριλαμβάνονται στους έχοντες το δικαίωμα αίτησης και πολίτες που διαθέτουν κατοικίες στις συγκεκριμένες περιοχές, χωρίς να κατοικούν μονίμως, αλλά τις επισκέπτονται όλα τα Σαββατοκύριακα, τις αργίες, τους καλοκαιρινούς και χειμερινούς μήνες.

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness