Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΚΙΝΑΛ Φθιώτιδας : ''Παρωδία – ομολογία αποτυχίας ο ανασχηματισμός''

 

Ο ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης αποτελεί μία ξεκάθαρη ομολογία της αποτυχίας της κυβέρνησής του σε όλα τα κρίσιμα μέτωπα που αντιμετωπίζει η χώρα , αναφέρει σε αναοινωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδας του ΚΙΝΑΛ .

Μέχρι πρότινος,σημειώνουν τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής ,  διαφήμιζε σαν επιτυχή την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Σήμερα, «καρατομεί» τους αρμοδίους υπουργούς, κ. Χρυσοχοϊδη και κ. Χαρδαλιά, αντικαθιστώντας τους αντίστοιχα, με τον κ. Θεοδωρικάκο, που είχε απομακρυνθεί ως αποτυχημένος από το Υπουργείο Εσωτερικών, και τον πρώην υπουργό Άμυνας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Αποστολάκη. Ο δεύτερος σε διάστημα δύο ωρών, από πρόσωπο «διακομματικής αποδοχής», «δείλιασε» και απεδείχθη «κατώτερος των περιστάσεων» !

Μέχρι πρότινος, διαφήμιζε σαν επιτυχή τη διαχείριση της πανδημίας. Σήμερα, «καρατομεί» από το Υπουργείο Υγείας τον κ. Κικίλια και τον υφυπουργό του κ. Κοντοζαμάνη και τοποθετεί στη θέση του πρώτου τον γνωστό για το Ακροδεξιό του παρελθόν κ. Πλέυρη.

Μέχρι πρότινος, διαφήμιζε σαν επιτυχή τη διαχείριση στο μέτωπο του τουρισμού, που τόσο επλήγη από την πανδημία και τις πυρκαγιές. Σήμερα, «καρατομεί» τον αρμόδιο υπουργό κ. Θεοχάρη και τοποθετεί στη θέση του τον μέχρι πρότινος αρμόδιο για την – αποτυχημένη όπως ομολογεί η απομάκρυνσή του - διαχείριση της πανδημίας κ. Κικίλια !

''Ο ανασχηματισμός αυτός προκαλεί θυμηδία στους πολίτες και αποτελεί ένα ακόμη πλήγμα στην εμπιστοσύνη του έναντι του πολιτικού συστήματος. Το Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή της αντιπολίτευσης, ασκώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα τον θεσμικό του ρόλο'' καταλήγει στην ανακοινωσή της η ΝΕ Φθιώτιδας , ενω με ειρωνικό υφος δηλώνει την συμπραστασή της στον κ. Τσίπρα ''που κατήγγειλε την υφαρπαγή στελεχών με δέλεαρ αξιώματα, έχοντας στο πλευρό του τους κ.κ. Σπίρτζη, Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου, Κουρουμπλή, Τζάκρη, Μπόλαρη, Μωραΐτη, Τόλκα κ.α''….

    

randomness