Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Λαμία : Αναβαθμίζεται αισθητικά το ''Ισιαδάκι'' και παραδίδεται στους δημότες για αναψυχή

 Tις πρώτες παρεμβάσεις για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση του περιαστικού αλσους  ''Ισιαδάκι'', εκανε σήμερα η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων . Παρα το γεγονός οτι η αρμοδιότητα του αλσους ανήκει στο Δασαρχείο , η Δημοτική Αρχή ...υπερέβη τα εσκαμμένα και παρενέβη για τον καθαρισμό του χώρου ωστε να μπορούν  οι δημότες να συνεχίσουν να το απολαμβάνουν. Αλλωστε  το περιαστικό άλσος της πόλης μας, είναι ένας πολύτιμος πνεύμονας πρασίνου και αναψυχής διαχρονικά , δυστυχώς ομως τα τελευταία χρόνια είχε εγκαταλειφθεί .
Το περιαστικό αλσος επισκέφθηκε σήμερα και ο δήμαρχος Θύμιος Καραίσκος μαζί με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Μουστάκα , επιβλέποντας τις εργασίες που γίνονται στο χώρο . Οπως ανακοίνωσε ο κ. Καραίσκος σύντομα ο Δήμος Λαμιέων θα υπογράψει   προγραμματική συμφωνία με το αρμόδιο Δασαρχείο ώστε να γίνουν ήπιες παρεμβάσεις, με σκοπό την αισθητική αναβάθμισή του περιαστικού αλσους , με σεβασμό πάντα στο περιβάλλον και την αποδοσή του στους πολίτες προς αναψυχή.
 
''Κάθε τι που επηρεάζει την καθημερινότητα της πόλης και των δημοτών μας, μας αφορά άμεσα. Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε παντού, προκειμένου να έχουμε την ποιότητα ζωής που θέλουμε'' δήλωσε ο Δήμαρχος .
Φωτογραφίες

    

Απόψεις

Γράφει ο Στέλιος Παπαθεμελής Τα ελληνικά πολιτικά κόμματα χρωστούν τα μαλλιοκέφαλά τους σε δανεικά και αγύριστα που ευκαίρως-ακαίρως έχουν λάβει από το κράτος. Σε...
randomness