Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σύσκεψη στο Νοσοκομείο Λαμίας για την αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών

Συνάντηση εργασίας με θέμα την εφαρμογή νεότερων μεθόδων βελτίωσης και πρωτοκόλλων αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών πραγματοποιήθηκε σήμερα  στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας .

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του   Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη και με τη συμμετοχή του Διοικητή του ΓΝ Λαμίας Ανδρέα Κολοκυθά,  του  Αναπληρωτή Διοικητή  Γεωργίου Καραβάνα , της  Διευθύντριας του ΤΕΠ   του Π.Γ.Ν. Λάρισας και Συντονίστριας όλων των ΤΕΠ των νοσοκομείων της Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας Γεωργίας Παπαδάμου,  του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του ΓΝ Λαμίας  Γεωργίου Παπανάγνου,  του  Επιμελητή Β’ Ορθοπεδικής των ΤΕΠ  Δημητρίου Μαυρολιά,, της κ. Αικατερίνης Πισπιρίγκου, Αναπληρώτριας της Διευθύνουσας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του ΓΝ Λαμίας, και του  Κων/νου Τριανταφυλλάκη, Προϊσταμένου Νοσηλευτή των ΤΕΠ του ΓΝ Λαμίας.

Στη σύσκεψη διαπιστώθηκαν τα δεδομένα και οι δυνατότητες ανάπτυξης που έχει το Τμήμα Επειγόντων Περαστικών του ΓΝ Λαμίας και πραγματοποιήθηκε ο ανάλογος αρχικός επιχειρησιακός σχεδιασμός, πάντα με γνώμονα την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας προς τον πολίτη.

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων