Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Την πολιούχο του Αγία Παρασκευή, εορτάζει ο Δήμος Δομοκού από τις 24 έως τις 26 Ιουλίου

Την πολιούχο του, Αγία Παρασκευή, γιορτάζει ο Δήμος Δομοκού από τις 24 έως τις 26 Ιουλίου 2016 και το πρόγραμμα του εορτασμού, είναι το ακόλουθο:

Σημαιοστολισμός – Φωταγώγηση

Γενικός Σημαιοστολισμός όλων των Δημοσίων & Δημοτικών Καταστημάτων, των Καταστημάτων Ν.Π.Δ.Δ. & Ν.Π.Ι.Δ. και ιδιωτικών καταστημάτων και οικιών από το βράδυ της 24ης μέχρι και το βράδυ της 26ης Ιουλίου 2016.


Δευτέρα 25η Ιουλίου 2016  

19.30: Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός & Παράκληση


Τρίτη 26η Ιουλίου 2016

7.00π.μ.: Έναρξη - Όρθρος

8.30π.μ.: Πανηγυρική Θεία Λειτουργία & Αρτοκλασία

9.30π.μ.: Τέλος προσέλευσης Τοπικών Αρχών, Υπηρεσιών, Οργανισμών, Συλλόγων και Σωματείων στην Πλατεία Μουσών.

9.45π.μ.: Τέλος προσέλευσης επισήμων στον Ιερό Ναό.

19.30: Προσέλευση Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Παλαμά

20.00: Προσέλευση Επισήμων

20.00: Εσπερινός και Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Αγίας Παρασκευής μέσα στην πόλη, συνοδεία της Φιλαρμονικής ακολουθούντες αυτή, ο Ιερός Κλήρος, Βουλευτές, Στρατιωτικές, και Πολιτικές Αρχές, όλοι οι κάτοικοι της πόλης & επάνοδος στον Ιερό Ναό.

21.30: Δεξίωση των επισήμων στην κεντρική πλατεία.

21.30: Χορευτικά των Συλλόγων: Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δομοκού και Σύλλογος Γυναικών Δομοκού «Φιλαρέτη».  

22.00: Μουσικοχορευτική εκδήλωση στην κεντρική πλατεία Δομοκού.

 

 

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness