Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η αποστολή και το πρόγραμμα της εθνικής πόλο νέων ανδρών για το Ευρωπαϊκό

Με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νέων ανδρών (Κ19), που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου από τις 18 έως τις 25 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνονται οι διεθνείς διοργανώσεις της υδατοσφαίρισης για τη φετινή χρονιά. Η εθνική Ελλάδας θα είναι παρούσα σε αυτό το τουρνουά, με την αποστολή που αναχωρεί αύριο (16/9) να απαρτίζεται από 15 πολίστες. Συγκεκριμένα, οι «εκλεκτοί» του ομοσπονδιακού τεχνικού, Ηλία Μαχαίρα, είναι οι Βαγγέλης Πούρος, Γιάννης Καρακούρος, Γιάννης Τόττης, Δημήτρης-Πρόδρομος Μπουζαλάς, Νίκος Γκίλλας, Σπύρος Λυκούδης, Νεκτάριος Ηλιόπουλος, Ανδρέας Αλμύρας, Χρήστος Μπιτσάκος, Νίκος Καστρινάκης, Σεμίρ Σπάχιτς, Κώστας Κανδανολέων, Τάσος Μυρίλος, Ανδρέας Μπιτσάκος, Απόστολος Γεωργαράς.

Η ελληνική ομάδα συμμετέχει στον Α΄ όμιλο και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά, τη Ρουμανία (Κυριακή 18/9, 12:40 ώρα Ελλάδας), τη Σερβία (Δευτέρα 19/9, 17:20) και τη Γερμανία (Τρίτη 20/9, 10:00). Ο πρώτος του ομίλου προκρίνεται απευθείας στα προημιτελικά, ο δεύτερος και ο τρίτος παίζουν χιαστί αγώνα για την είσοδο στην οκτάδα.

Οι άλλοι όμιλοι:
Α΄ Ομιλος: Ισπανία, Ολλανδία, Μάλτα, Τσεχία
Β΄ Ομιλος: Κροατία, Ιταλία, Γεωργία, Σλοβακία
Δ΄ Ομιλος: Μαυροβούνιο, Ουγγαρία, Γαλλία, Τουρκία

Η Ελλάδα μετέχει για 25η φορά σε αντίστοιχη διοργάνωση (από το 1970), έχοντας στη συλλογή της τρία μετάλλια: χάλκινο το 1992 (Σοπρόν), αργυρό το 2000 (Λούνεν) και χρυσό το 2018 (Μινσκ).

 ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

 
 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness