Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

  Αριθμός Πιστοποίησης: Μ.Η.Τ. 242014

Η Καγκελάριος Μέρκελ κάνει τα πάντα για να παραμείνει η Ελλάδα στην Ευρωζώνη, δήλωσε ο εκπρόσωπός της

Η Καγκελάριος 'Αγκελα Μέρκελ κάνει τα πάντα προκειμένου η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη, δήλωσε ο εκπρόσωπός της Στέφεν Ζάιμπερτ, επισημαίνοντας ότι αυτή ήταν η στάση της από την αρχή της κρίσης.

Ο κ. Ζάιμπερτ διευκρίνισε ακόμη ότι οι τηλεφωνικές επικοινωνίες της Καγκελαρίου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα δεν αντικαθιστούν τις συνομιλίες της Ελλάδας με τους θεσμούς και επανέλαβε ότι παραμένει σε ισχύ ο «οδικός χάρτης» που αποφασίστηκε κατά το Eurogroup της 20ής Φεβρουαρίου, ενώ αναμένονται οι προτάσεις μεταρρυθμίσεων από την Αθήνα, οι οποίες θα πρέπει να εγκριθούν προκειμένου να αποδεσμευθεί η χρηματοδότηση.

Από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν έκανε λόγο για «εποικοδομητικές» διαπραγματεύσεις.


(ΑΠΕ)


 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.