Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Στο λιμάνι της Στυλίδας ο Χρήστος Σταικούρας!

Τις λιμενικές εγκαταστάσεις της Στυλίδας επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταικούρας συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελο Κυριαζόπουλο.
Ακολούθησε συνάντηση εργασίας για τα θέματα που απασχολούν το Λιμενικό Ταμείο Στυλίδας.Τέθηκαν ζητήματα χρηματοδότησης έργων από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους, την στιγμή που αδικαιολογητα και αναίτια πρόσφατα υπήρξε διοικητική απόφαση υποβάιμισης του λιμανιού της Στυλίδας.Στη συνέχεια, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο Λιμεναρχείο Στυλίδας και στο Τελωνείο Στυλίδας, όπου συζητήθηκαν θέματα του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδας και θέματα αρμοδιοτήτων τους.
Τέλος, ο Πρόεδρος με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελο Κυριαζόπουλο και τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο επισκέφθηκαν το λιμάνι και το Λιμεναρχείο Γλύφας, όπου συζητήθηκαν ζητήματα αρμοδιότητας του Λιμένα και του Αλιευτικού καταφυγίου.
Ο κ.Σταικούρας δήλωσε ότι θα εξετάσει με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες το θέμα της αναβάθμισης και περαιτέρω αξιοποίησης του λιμανιού της Στυλίδας.

    

randomness